Haus Rabenhorst sokovi – Zdravlje iz prirode

Heka Natura d.o.o. je ekskluzivni uvoznik Haus Rabenhorst proizvoda za cijelu Republiku Hrvatsku. Utemeljena je 2014. godine sa željom distribucije proizvoda koji su u sebi objedinili moderne trendove zdrave prehrane, a pri tome uvažavajući brigu o čovjeku, prirodi i održivom razvoju.

Haus Rabenhorst proizvodi su organski, veganski, bez šećera, vode i konzervansa, a možete ih pronaći u najbližoj ljekarni!

Haus Rabenhorst je njemačka kompanija koja ima više od 107 godina iskustva u preradi voća i proizvodnji sokova.

Sami proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i prolaze redovnu i strogu kontrolu. Na svakom soku je naznačeno kontrolno tijelo kao potvrda da je sok proizveden na načelima ekološke proizvodnje. DLG krovna europska organizacija po pitanju prehrane i agrikulture sa sjedištem u Frankfurtu već godinama uzastopce dodjeljuje nagradu Rabenhorst proizvodima.

Haus Rabenhorst proizvodi opskrbljuju Vaše tijelo svakodnevno potrebnim tvarima. Svaki Rabenhorst proizvod je namijenjen za neku zdravstvenu tegobu.

Neki od Rabenhorst sokova koje Heka Natura ima u svom asortimanu jesu sljedeći:

Rabenhorst matični sokovi su zamišljeni kako bi kupac mogao dobiti najveću moguću količinu nutrijenata i vitamina iz određenog soka. Te je bitno za napomenuti da Rabenhorst sokovi ne sadrže ništa osim voća koje je navedeno na ambalaži proizvoda, što ih čini puno kvalitetnijim od koncentrata soka.

Niste sigurni koji Rabenhorst proizvod izabrati? Kako bi mogli degustirati proizvod prije kupnje i dobiti savjet od stručnog osoblja svaki mjesec u ljekarnama diljem Hrvatske, točnije u Rijeci, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Puli održavaju se besplatne degustacije Rabenhorst proizvoda.

Popis degustacije potražite na: www.hekanatura.hr

Kontakti Heka natura d.o.o.

Sponzorirana objava